Sæsonstart

Sæsonstart 2021 er udsat på ubestemt tid.

Mandag den 2.marts 2020 har vi sæsonstart.DSCF6038a

DSCF6038aEr du blandt de mange løbere og motionsgængere i Solrød, som gerne vil være sammen med andre og få del af de mange fordele der er ved at være medlem i en løbe- og motiongangsklub. Solrød Atletik og Motion tilbyder både erfarne og uerfarne løbere/gængere en træning der passer til dit behov.

Har du en drøm om at kunne gennemføre fx. 5 km, blevet overtalt af dine kollegaer til at deltage i DHL stafetten, eller ønsker at få en sundere livsstil, godt humør og socialt samvær med jævnbyrdige løbere, så har Solrød Atletik og Motion et program til dig.

Vi kører et 12 ugers træningsprogram, og i slutningen af maj kommer du til eksamen hvor alle i løbeklubben vil have mulighed for at deltage i en løbetest.

Er du erfaren løber, men vil gerne forbedre dine resultater og være sammen med andre, har vi naturligvis også de rette grupper til dig.

Vi mødes i Solrød Idrætscenter (indgangen) mandage kl. 18:00 og onsdage kl. 19:00.

Vi tilbyder en blød opstart for nye løbere, hvor vi med forskellige træningsøvelser og fartlege  motiverer dig til at udfordre dine egne grænser.

Når sommerferien begynder flytter vi sommertræning til Jersie Strandpark, hvor vi løber i naturskønne omgivelser ved Staunings Ø, eller Trylleskoven hvor vi løber i skov og eng.

Medlemskab

Kom glad og deltag i træningen nogle gange, og bliv overbevist, at dette er lige noget for dig. Du kan enten få udleveret et girokort, eller betale kontingent på 300 kr. plus indmeldelsegebyr på kr. 100 ialt kr, 400,00 til vores bank konto: Reg 1551, konto 0002216345. Husk at notere navn, adresse, telefon, mailadresse samt de 6 første cifre i CPR nummer. Mobilepay er også en mulighed, se under indmeldelse i om klubben

For de 400,00 kr. får du 2 ugentlige træninger, startnummer til et eller flere forskellige løb, som udvælges af bestyrelsen hver år, beklædning og adgang til vores sociale arrangementer.